ALPHACOMM OUTBOUND B.V.

Dedacom is onze vertrouwde partner voor het creëren van sound files op maat voor ons proactieve outboud meldingssysteem. Wij vertrouwen al jarenlang op Dedacom’s creatieve professionals als het om geluidsopnames gaat.

Kortgeleden hebben we onze website en brochures een nieuw ontwerp gegeven, en daarbij hebben we Dedacom ingeschakeld. Ze hebben ons geholpen bij het schrijven en vertalen van de teksten, en hebben een infomercial gemaakt die we bij presentaties kunnen inzetten.

Met de nieuwe teksten op de website genereren we duidelijk meer leads, zowel door de professionele look & feel en de optimalisering voor zoekmachines.

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan onze samenwerking met Dedacom. Ze bieden waardevolle input en feedback, stellen de belangen van de klant voorop en leveren professionele en creatieve resultaten. Daarom beschouwen we Dedacom meer als een zakenpartner dan zomaar een leverancier.

Michael Martens – directeur Alphacomm Outbound Solutions B.V.klanten en testimonials

VANZANTENHAL

“Via via over DEDACOM goede verhalen gehoord. Wij hadden voor onze evenementenhal www.vanzantenhal.nl stemmen nodig voor het VoIP... ”
Lees meer

ROADWORKS

“De flexibiliteit van Dedacom is ontzettend fijn, veelal komt er aan onze kant een klant die redelijk last-minute een goede voice-over stem wilt... ”
Lees meer

ALPHACOMM OUTBOUND B.V.

“Dedacom is onze vertrouwde partner voor het creëren van sound files op maat voor ons proactieve outboud meldingssysteem. Wij vertrouwen al... ”
Lees meer