OPNAME OPTIES

stemopname – promoteksten – jingles

U kunt altijd een opname in onze studio bijwonen. Als u het aardig vindt om een keer ‘het gezicht achter de stem te zien’, of gewoon benieuwd bent naar hoe een stemopname in zijn werk gaat. stemopname – promoteksten – jingles

U mag plaatsnemen in de regieruimte, naast de regisseur, en kunt onder het genot van een kopje koffie een kijkje nemen achter de schermen.

Dit is wat anders dan als u besluit om de studio te huren. Bijvoorbeeld om persoonlijk aanwijzingen te geven aan de voice-over.

Er vinden bij ons bijvoorbeeld ook opnames plaats van jingles en andere promoteksten, tot en met nieuwslezer cursussen, waar de opdrachtgever of cursusleider uiteraard graag zelf bij aanwezig is.

Er kan ook op afstand met de opnames worden meegekeken: het zal niet de eerste keer zijn dat er via een conference call meerdere personen meeluisteren en hun feedback geven op de intonatie en uitspraak van bepaalde woorden. Denk aan (product)namen en letter- of cijfercombinaties. Dit kan zeer nauw luisteren! Het is in dat geval een kwestie van de horloges gelijk zetten en duidelijk afspreken waarneer er wordt ingebeld.

In de studio wordt standaard opgenomen op het formaat: 44.100 Hz/ 16 bits/ MONO. Uiteraard leveren wij in het formaat van uw voorkeur. Elke conversie is mogelijk.
Alle formaten zijn leverbaar (PCM, WAV, AU, VOX, Dialogic, VOC, enz.).

<img src=”image.png” alt=”opnameopties“>
Levering van de geluidsfiles kan per email of via een gratis account op onze server.

In geval van de oplevering van radiocommercials kan DEDACOM voor u de levering aan EAR verzorgen: een digitale manier om de spot direct bij betreffend radiostation(s) te krijgen, inclusief BUMA/STEMRA formulieren.

APPLE