VIDEO

bedrijfsvideo – webvideo – online-advertisement

Als voice-overstudio verzorgen wij ook de stem achter uw video’s. Bedrijfsvideo – Webvideo – Online-Advertisement

Er wordt geschat dat we, naast (virtuele) rondleidingen, bedrijfspresentaties en interne trainingsvideo’s, duizenden bedrijfsvideo’s voor online-advertisement (webvideo’s) van een passende stem hebben voorzien. Dat vereist een apart soort vakmanschap; u kunt zich voorstellen dat een promo voor een bedrijf in partytentenverhuur een andere intonatie behoeft dan die van een onderneming in natuurstenen gedenkmonumenten. bedrijfsvideo – webvideo – online-advertisement

Een video is een één-drietje tussen beeld, geluid, en stem. Tussen cameravoering (of animatie), componist, voice-over en studio. Zoals muziek moet passen bij het beeld dienen ook de intonatie en het tempo van de voice-over complementair te zijn. Dit luistert zeer nauw. Wij leveren een schone take op waarmee de betreffende editor zijn gang kan gaan. Dit hoeft nog eens de final take te zijn, iedereen heeft recht op een laatste correctie.

Indien gewenst kunnen we meerdere takes van verschillende lengtes aanleveren. Of ontvangen graag de tijdsintervallen, aan de hand waarvan we losse zinsneden opleveren. Compleet van A tot Y. De rest mag de video-editor doen.

Ook voor scripting kunt u bij ons terecht. Wij hebben copywriters die voor elke video een passende tekst bedenken. Of u nu streeft naar complexe informatieoverdracht of juist een korte en krachtige boodschap over wilt brengen.

Wij creëerden voice-overs voor:

Spotzer Media Group B.V. (bedrijfsvideo’s)
Madurodam (virtuele rondleidingen)
De Hosting Makelaar (wervingsvideo’s)
Essent Grootzakelijk (trainingsvideo’s)
Goodyear Dunlop Tires Europe B.V. (TV-promotie)