TELEFOONSYSTEMEN – APPARATUUR – MODULES

Telefoonsystemen Telefoonsystemen-apparatuur-modules

Telefoonsystemen, apparatuur, modules

Grote en kleine bedrijven kunnen hun kosten verminderen, productiviteit verhogen, samenwerking verbeteren en hun bedrijfsdoelen realiseren door gebruik te maken van telefoonsystemen, en bijbehorende voice response recordings.

Telefoonsystemen zijn beschikbaar met allerlei verschillende configuraties en bieden ook steeds meer functionaliteit en voordelen. De meest geavanceerde telefoonsystemen die vandaag de dag beschikbaar zijn, maken gebruik van het IP-netwerk. Dit is hetzelfde netwerk dat veel kleine bedrijven ook gebruiken om werknemers, apparatuur en informatiebronnen met elkaar te verbinden. Telefoonsystemen-apparatuur-modules

Telefooncentrale

Telefoonsystemen, apparatuur, modulesIn Nederland is er een tiental verschillende merken telefooncentrales op de markt. De meest voorkomende merken in Nederland zijn Avaya, Mitel, Philips Nec, Cisco, Alcatel Lucent en Siemens. Maar ook merken als Panasonic, Samsung, Tiptel en Aastra leveren, hoewel in mindere mate, telefooncentrales in Nederland.

Natuurlijk kunt u met elk van deze systemen telefoneren. De vraag is echter welk merk u de oplossing biedt die het beste bij uw situatie past. Als IVR leverancier zijn wij bekend met de benodigde formaten.

Naast de keuze van het merk telefooncentrale is de keuze van de leverancier

Telefoonsystemen, apparatuur, modulesvan de telefooncentrale wellicht nog belangrijker voor u. In Nederland zijn meer dan 200 leveranciers van telefooncentrales actief. Een beperkt deel hiervan is officieel gecertificeerd. Alleen gecertificeerde leveranciers hebben ervaren en speciaal opgeleid personeel in dienst. Telefoonsystemen-apparatuur-modules

Wij hebben partnerschappen met deze gecertificeerde leveranciers en geven de beste zekerheid voor een goede oplevering van uw nieuwe telefooncentrale.

Kortom: DEDACOM verbindt u graag door!

APPARATUUR /MODULES

DEDACOM is geen hardwarebedrijf maar een studio. Wel bieden we ter ondersteuning van onze diensten een tweetal modules aan.

DEDA 15
Zo is daar voor de wachtstand, indien u geen VoIP-centrale heeft kunt u de DEDA 15 bestellen. Een intern 128Mb flashgeheugen is genoeg voor een (Mp3-)muziekfile met wachtberichten op de hoogste kwaliteit (192kbps). U krijgt de module ingeladen opgestuurd, wat wil zeggen dat wij de muziek erop geplaatst hebben en het een kwestie is van ‘aan de centrale hangen’, oftewel: ‘plug & play’. De module wordt uiteraard geleverd inclusief benodigde kabels. En handige speakerfunctie waardoor u zelf kunt horen wat er in de wachtstand speelt zonder daarvoor in te bellen.

RT Module
Ook bieden wij een Re-Tell Telephone Connector (RT Module) aan waarmee u zelf via een vast toestel uw zakelijke mobiele voice-mail zonder verlies van kwaliteit kunt instellen. De procedure is simpel: u plaatst de module tussen computer en krulsnoer. Dan belt u in naar uw provider. Waarna u de file die wij u toesturen direct naar de voicemailbox kunt afspelen. U ontvangt de file uiteraard op studiokwaliteit: 44.100 Hz/16bits/MONO.
U kunt zodoende de inlaadactie combineren met de activeringsprocedure van uw mobiele aansluiting. De RT-Module is ook handig bij het inladen van grotere aantallen voice-mails.

Tevens kunt u met deze unieke lichtgewicht module eenvoudig audio-files via een systeemtoestel in uw telefooncentrale laden. Echt studiowerk dus!

De module wordt op het systeemtoestel geplaatst tussen het krulsnoer en toestel zelf. Via de audiokabel van de RT MODULE kunt u een gewenste audio bron aansluiten. Denk aan een cd/Mp3-speler, laptop etc. Wij adviseren u de microfoon van het systeemtoestel uit te schakelen om achtergrond geluiden en ruis te voorkomen.

DEDACOM_RT_module, Telefoonsystemen, apparatuur, modules