FAQ

1. Waarom professionaliteit in het telefoonsysteem brengen?  telefoonsysteem – telefooncentrale – systeemteksten

De aanschaf van een telefooncentrale is vaak een flinke investering waarbij het in onze ogen zonde is om de systeemteksten zelf niet tegen een gering bedrag ook professioneel te verzorgen.

2. Wij maken gebruik van VOIP, en hebben dus niet te maken met een grote investering. Zijn professionele teksten dan nog wel rendabel?

Ja. We hebben deze dienst met opzet zeer toegankelijk in de markt gezet.

3. O.K. Hoe werkt het eigenlijk?

Om tot een productie te komen ontvangen wij van u graag: de tekst; een stemkeuze; het benodigde formaat van de files … en een deadline.

4. Toch nog even, hoe implementeer ik de files?

Dat kan de leverancier van het telefoonsysteem doen, of uzelf. Onze manier van leveren (wij voeren zelf conversies uit) garandeert een copy/ past principe van implementeren.

5. Liggen deze vragen niet erg voor de hand?

Ja, maar daar zijn het veelgestelde vragen voor. Staat uw vraag er niet bij? Dan zijn wij u graag persoonlijk van dienst.

Met vriendelijke groet,
Team DEDACOM.

telefoonsysteem – telefooncentrale – systeemtekstentelefoonsysteem – telefooncentrale – systeemteksten telefoonsysteem – telefooncentrale – systeemteksten1. Waarom professionaliteit in het telefoonsysteem brengen?

De aanschaf van een telefooncentrale is vaak een flinke investering waarbij het in onze ogen zonde is om de systeemteksten zelf niet tegen een gering bedrag ook professioneel te verzorgen.2. Wij maken gebruik van VOIP, en hebben dus niet te maken met een grote investering. Zijn professionele teksten dan nog wel rendabel?Ja. We hebben deze dienst met opzet zeer toegankelijk in de markt gezet.3. O.K. Hoe werkt het eigenlijk?Om tot een productie te komen ontvangen wij van u graag: de tekst; een stemkeuze; het benodigde formaat van de files … en een deadline.4. Toch nog even, hoe implementeer ik de files?Dat kan de leverancier van het telefoonsysteem doen, of uzelf. Onze manier van leveren (wij voeren zelf conversies uit) garandeert een copy/ past principe van implementeren.5. Liggen deze vragen niet erg voor de hand?Ja, maar daar zijn het veelgestelde vragen voor. Staat uw vraag er niet bij? Dan zijn wij u graag persoonlijk van dienst.