VOICE RESPONSE RECORDINGS

Met deze dienst voorzien wij telefooncentrales van professionele voice prompts.
Wij Telefoon_systeem_oud_04zijn gespecialiseerd in meertalig ingesproken telefoonsystemen. IVR – VOICE RESPONSE RECORDINGS

De inspraak van het telefoonsysteem is een essentieel onderdeel van het telefonische klantcontact.
Dit is wat Voice Response een service naar de consument toe maakt in plaats van een excuus om niet op te nemen.
Vaak is het zo dat een medewerk(st)er het telefoonsysteem inspreekt, wat niet altijd leidt tot een optimaal resultaat. Een stem van DEDACOM maakt uw telefonische visitekaartje gegarandeerd professioneel en gastvrij.

Voor een fractie van de kosten van de telefooncentrale zelf kunt u het systeem afwerken met stemmen uit onze studio’s.

Het bekendste voorbeeld van ‘een telefoonbandje’ is IVR (Interactive Voice Response), het welbekende keuzemenu (voor .. ; toets 1, voor … toets 2 etc.). U kunt ook denken aan voicemail-, welkomst- en sluitingsteksten.

Ook de zakelijke mobiele voicemail kunnen wij voor u verzorgen. Zo creëert uw bedrijf echt een huisstem, ook in de buitendienst.

Teksten IVR – VOICE RESPONSE RECORDINGS

Onze tekstschrijvers kunnen u assisteren bij het opstellen van een script. Bovendien garanderen wij dat een tekst nooit blind zal worden opgenomen. Spel- en stijlfouten zullen wij corrigeren en bij inhoudelijke onduidelijkheid zullen wij altijd contact opnemen om de definitieve tekst vast te stellen. U krijgt ons ook aan de telefoon als wij een uitspraakbevestiging nodig hebben van (product)namen of diensten en dergelijke.

Bij een akkoord op tekst en prijs zullen wij de audio standaard binnen vijf werkdagen opleveren, tenzij anders afgesproken. Voor gegarandeerde 24-uurs leveringen hanteren we een spoedtarief. Hiervoor gelden bijkomende kosten van minimaal €. 100,00 excl. BTW.HEINZ

Teksten kunnen worden ingesproken in elke taal, elk dialect, wereldwijd, door native stemartiesten.

Vertalingen

Wij zetten uw tekst niet alleen om in een andere taal, maar zorgen er ook voor dat de terminologie en stijl van de vertaling is afgestemd op u, en uw doelgroep.

Ons toegewijde partners vertalen dagelijks voor uiteenlopende organisaties allerhande systeemteksten. Naast onze vaste Engelse, Duitse, Franse, Spaanse en Nederlandse vertalers beschikken we, zelfs voor de meest exotische talen, over een uitgebreid netwerk van freelance vertalers. Hierdoor kunnen we voor elke opdracht de juiste mensen inzetten en topkwaliteit garanderen. Ook bij zeer krappe deadlines.

Levering

De ingesproken teksten worden per stuk benaamd opgeleverd, in het dataformaat van de telefooncentrale, om de installatie van keuzemenu, dag- of nachttekst soepel te laten verlopen. Kwestie van copy/paste. Dit doen wij eventueel in overleg met uw telecomdealer, die wij waarschijnlijk al kennen. Zie onze referenties.

De voice-over (huisstem) die de systeemteksten heeft ingesproken, zullen we ook gebruiken in updates en losse opnames (mutaties en kleine tekstwijzigingen zoals veranderende openingstijden). Zo blijft de identiteit en herkenbaarheid van uw onderneming gehandhaafd. Dit noemen wij stemgarantie.

Kosten

Wij leveren een productie vanaf €. 71,07 excl. BTW.
Dit is inclusief: studio; stem; regisseur; editor; stemgarantie; afkoop 10 jaar.

Bel of stuur een e-mail.