ALPHACOMM OUTBOUND B.V.

Dedacom is onze vertrouwde partner in geluidsopnames.

Zoals voor het cre√ęren van sound files op maat voor ons proactieve outboud meldingssysteem.¬† Als het om geluidsopnames gaat, vertrouwen wij al jarenlang op Dedacom‚Äôs creatieve professionals.

Kortgeleden hebben we onze website en brochures een nieuw ontwerp gegeven. Daarbij hebben we Dedacom ingeschakeld. Ten eerste hebben ze ons geholpen bij het schrijven en vertalen van de teksten.  Ten tweede hebben ze een infomercial gemaakt. Bovendien kunnen we deze bij presentaties inzetten.

Met de nieuwe teksten op de website genereren we duidelijk meer leads. Zowel door de professionele look & feel en de optimalisering voor zoekmachines.

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan onze samenwerking met Dedacom. Ze bieden waardevolle input en feedback. Ze stellen de belangen van de klant voorop en leveren professionele en creatieve resultaten. Daarom beschouwen we Dedacom, voor de sound files op maat en de geluidsopnames, meer als een zakenpartner dan zomaar een leverancier.

Michael Martens ‚Äď directeur Alphacomm Outbound Solutions B.V.

 

Dedacom is onze vertrouwde partner in geluidsopnames.

Dedacom is onze vertrouwde partner in geluidsopnames. Zoals voor het cre√ęren van sound files op maat voor ons proactieve outboud meldingssysteem.¬† Als het om geluidsopnames gaat, vertrouwen wij al jarenlang op Dedacom‚Äôs creatieve professionals.

Kortgeleden hebben we onze website en brochures een nieuw ontwerp gegeven. Daarbij hebben we Dedacom ingeschakeld. Ten eerste hebben ze ons geholpen bij het schrijven en vertalen van de teksten.  Ten tweede hebben ze een infomercial gemaakt. Bovendien kunnen we bij presentaties inzetten.

Met de nieuwe teksten op de website genereren we duidelijk meer leads. Zowel door de professionele look & feel en de optimalisering voor zoekmachines.

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan onze samenwerking met Dedacom. Ze bieden waardevolle input en feedback. Ze stellen de belangen van de klant voorop en leveren professionele en creatieve resultaten. Daarom beschouwen we Dedacom, voor de sound files op maat en de geluidsopnames, meer als een zakenpartner dan zomaar een leverancier.klanten en testimonials

VANZANTENHAL

‚ÄúVoIP telefoonsystemen Via via goede verhalen gehoord over DEDACOM en hun stemmen voor de VoIP telefoonsystemen. Wij hadden voor onze... ‚ÄĚ
Lees meer

ROADWORKS

‚ÄúDedacom is flexiblel De flexibiliteit van Dedacom is ontzettend fijn, veelal komt er aan onze kant een klant die redelijk last-minute een goede... ‚ÄĚ
Lees meer

ALPHACOMM OUTBOUND B.V.

‚ÄúDedacom is onze vertrouwde partner in geluidsopnames. Zoals voor het cre√ęren van sound files op maat voor ons proactieve outboud... ‚ÄĚ
Lees meer