ZAKELIJKE MOBIELE VOICEMAIL VOORBEELDEN

Bij de ervaring van DEDACOM bent u in goede handen. Niettemin een paar tips: Zakelijke mobiele voicemail

•    Ontwerp een standaardtekst die voor alle medewerkers (M/V) van het bedrijf geldt.
•    Houdt de voicemail kort en bondig (bellende relaties betalen de telefoonkosten).
•    Denk erover na of u een mailadres naar voren brengt of belooft om snel terug te bellen.
•    Intonatie! Gebruikelijk is het om een zakelijke tekst als zakelijk te presenteren, maar hier kan door de voice-over op gevarieerd worden.

Voorbeelden van voicemailteksten:

1.

Dit is de voicemail van <(voor)naam>. U kunt een bericht inspreken na de pieptoon, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Dank u wel.

2.

U bent verbonden met de voicemail van <(voor)naam>. Na de pieptoon kunt u een bericht achterlaten. Alvast bedankt.

3.

<(voor)naam> is nu niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Laat een bericht achter na de pieptoon. Dank u wel.

4.

Dit is de voicemail van <naam>, <bedrijfsnaam>, wanneer u na de pieptoon een bericht inspreekt wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen naar: <emailadres>. Dank u wel.

 

Wij leveren een zakelijke mobiele voicemail al voor €. 25,00 excl. BTW, dit is inclusief inladen op afstand. Telt uw bedrijf veel medewerkers dan zullen wij een prijs op maat maken.

Bel of stuur een e-mail.

Zakelijke mobiele voicemail

Bij de ervaring van DEDACOM bent u in goede handen. Niettemin een paar tips: Zakelijke mobiele voicemail.  Ten eerste, ontwerp een standaardtekst die voor alle medewerkers (M/V) van het bedrijf geldt.
Ten tweede, houdt de voicemail kort en bondig (bellende relaties betalen de telefoonkosten).
Ten derde, denk erover na of u een mailadres naar voren brengt of belooft om snel terug te bellen.
Ten vierde, intonatie! Gebruikelijk is het om een zakelijke tekst als zakelijk te presenteren, maar hier kan door de voice-over op gevarieerd worden.

Voorbeelden van voicemailteksten: Dit is de voicemail van <(voor)naam>. U kunt een bericht inspreken na de pieptoon, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Dank u wel. U bent verbonden met de voicemail van <(voor)naam>. Na de pieptoon kunt u een bericht achterlaten. Alvast bedankt. <(voor)naam> is nu niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Laat een bericht achter na de pieptoon. Dank u wel. Dit is de voicemail van <naam>, <bedrijfsnaam>, wanneer u na de pieptoon een bericht inspreekt wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen naar: <emailadres>. Dank u wel. Wij leveren een zakelijke mobiele voicemail al voor €. 25,00 excl. BTW, want dit is inclusief inladen op afstand. Wanneer uw bedrijf veel medewerkers telt dan zullen wij een prijs op maat maken. Bel of stuur een e-mail.