ISDN verleden tijd, VoIP de oplossing

Geplaatst op 05-10-2017

ISDN verleden tijd, VoIP de oplossing

 

Er klinkt een druk muisgeklik vanachter de Mac van Producer, gevolgd door een tevreden gemompel. ‘Wat ben je aan het doen’, wil Manager weten. ‘Tegeltje laten maken.’
“Wat voor tegeltje?”
“Promotioneel tegeltje.”
“Wat voor promotioneel tegeltje?”
“Zo’n spreukentegeltje, voor onze relaties, lijkt me geinig.”
“Spreukentegeltje?’
“Ja, van ”Oost-West Thuis Best” weetje, dat soort dingen.”
“Wat komt erop dan?”
“Nou, wij zijn toch altijd in de weer met keuzemenu’s en zo?”
“Ja.”
“Mailen kan maar de beller is sneller.”
“Aha.”
“Postduif, ISDN verleden tijd, wij zijn allen VoIP bereid!”
“Maar natuurlijk.”
“Oké, let op:”
“Niet lullen maar toetsen!”

Bij studio DEDACOM hebben ze verder niet zoveel op met relatiegeschenken. Twintig jaar geleden, toen er nog nauwelijks omzet gedraaid werd, ging er nog weleens een fles Champagne de deur uit met Kerst, maar ze stoppen hun tijd en geld liever in gerichte service het hele jaar door.

Het geluid van een muziekproductie wordt onderbroken door het geluid van een sms-je. Producer leest zijn TAN-code af, tikt wat in en gaat door met het afmixen van de wachtstand voor Staples BeNeLux. Tegeltjes staan in de optie. Prioriteiten stellen heet dat.

Financiën kijkt het hoofdschuddend aan en vraagt zich af of er geen leukere dingen te doen zijn met het acquisitiebudget. Manager haalt buitenlandse opnames binnen via de server; het zijn drukke dagen voor Editor, wiens hoofd alleen nog maar bestaat uit een beeldscherm en een koptelefoon.

– RECLAME – Ook u kunt in het bezit komen van prachtige telefoonsysteemteksten! Maar dan moet u niet gek opkijken als er binnenkort heel misschien een tegeltje bij u bezorgd wordt. Het geluid van een muziekproductie wordt onderbroken door het geluid van een sms-je. Producer leest zijn TAN-code af, tikt wat in en gaat door met het afmixen van de wachtstand voor Staples BeNeLux. Tegeltjes staan in de optie. Prioriteiten stellen heet dat.

Gerelateerde Blogs