Zakelijke Mobiele VoiceMails

Geplaatst op 15-08-2017

ZOMERPRIJSVRAAG VOOR ZAKELIJKE MOBIELE  VOICEMAILS.

 

Behalve allerhande IVR-teksten en Videoproducties maakt DEDACOM ook: ZMVM’s. ‘Wat?’, zegt u? Zakelijke Mobiele VoiceMails. Ideaal voor (buitendienst)medewerkers die geen held zijn in het inspreken van de halve minuut die men hoort als je even je mobiel niet kan opnemen. Het brengt uniformiteit in je klantcontact en scheelt je een stressvolle inspreeksessie. Sommige mensen vormen zelfs een gevaar op de weg als ze even snel hun afwezigheidsboodschap inspreken! Dat hoeft niet, met de service van DEDACOM.

Leuk nieuws: we houden een zomerprijsvraag en u kunt iets winnen! Heel gemakkelijk vanaf thuis; uw vakantieadres of kantoorstoel. Het bedrijf dat de creatiefste, origineelste, grappigste, ondeugendste, of wat ons betreft de meest ontroerende voicemailtekst aandraagt wint een professionele productie op maat (tekst nader te bepalen), inclusief het inladen.

Let wel: u wint 10 producties!! Dus tag een collega of verras de werkvloer met professionele telefonische beantwoording.

Laat voor 1 september uw ‘voorstel’ achter in de comments van deze blog en u hoort spoedig of u de winnaar bent van maar liefst 10 x een ZMVM (Zakelijke Mobiele VoiceMail). In de eerste week van september zullen we de uitslag bekend maken.

Kijk stiekem voor documentatie op www.dedacom.nl. Over de uitslag wordt in principe niet gecorrespondeerd.

ZAKELIJKE MOBIELE VOICEMAIL

zakelijke mobiele voicemails – videoproducties. Behalve allerhande IVR-teksten en Videoproducties maakt DEDACOM ook: ZMVM’s. ‘Wat?’, zegt u? Zakelijke Mobiele VoiceMails. Ideaal voor (buitendienst)medewerkers die geen held zijn in het inspreken van de halve minuut die men hoort als je even je mobiel niet kan opnemen. Ten eerste het brengt uniformiteit in je klantcontact en ten tweede scheelt je een stressvolle inspreeksessie. Sommige mensen vormen zelfs een gevaar op de weg als ze even snel hun afwezigheidsboodschap inspreken! Dat hoeft niet, met de service van DEDACOM. zakelijke mobiele voicemails – videoproducties. Behalve allerhande IVR-teksten en Videoproducties maakt DEDACOM ook: ZMVM’s. ‘Wat?’, zegt u? Zakelijke Mobiele VoiceMails. Ideaal voor (buitendienst)medewerkers die geen held zijn in het inspreken van de halve minuut die men hoort als je even je mobiel niet kan opnemen. Het brengt uniformiteit in je klantcontact en scheelt je een stressvolle inspreeksessie. Sommige mensen vormen zelfs een gevaar op de weg als ze even snel hun afwezigheidsboodschap inspreken! Dat hoeft niet, met de service van DEDACOM.

Gerelateerde Blogs